Kara Kartal Ankara'ya eksik gitti! İşte 18’lik kadro

Süleyman Seba Sezonunda Spor Toto Süper Lig’in hayal kırıklığı yaratan takımlarından biri de Beşiktaş’tı. Beşiktaş bu akşam Süper Lig’in 34. Hafta yani son hafta maçını oynayacak. Bilic’in de veda maçı niteliğinde olan bu maç için Siyah Beyazlılar başkentte gitti. İşte Kara Kartal’ın 18’lik kadrosu.

Kara Kartal Ankara'ya eksik gitti! İşte 18’lik kadro

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 34. Son haftasında bu akşam Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Kara Kartal başkente gitti.

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Mete Vardar'ın başını tuttuğu kafile,  Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Ankara'ya hareket etti.

Kara Kartalda sarı kart cezalısı Demba Ba, tedavileri süren Veli Kavlak, Jose Sosa, Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Tolga Zengin ve İsmail  Köybaşı ile Cenk Gönen ve Pedro Franco, Ankara'ya götürülmedi.

Beşiktaş'ın 18 kişilik Gençlerbirliği maçı kadrosunda ise şu oyuncular bulunuyor;        

Günay Güvenç, Enes Fidayeo, Ersan Adem Gülüm, Tomas Sivok, Alexander  Milosevic, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Daniel Opare, Uğur Boral,  Necip Uysal, Eslem Öztürk, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Olcay  Şahan, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek.

Kaynak: Diyarbakır Söz