Görüş Bildir

Kardemir Karabükspor gençlerle kampa girdi

Kardemir Karabükspor, altyapıdan yetişen gençlerle Bolu'daki yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar kadrodakidiğer oyuncuların3-5 gün içerisinde durumlarının netleşeceğini söyledi.

Kardemir Karabükspor gençlerle kampa girdi


Kardemir Karabükspor yeni sezon hazırlıkları için Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa girdi. Kardemir Karabükspor 15 günlük Bolu kampına altyapıdan gelen genç oyuncularla başladı. Kampta genç oyunculardan kurulu sadece 16 futbolcunun bulunması dikkat çekti. Geçen sezon oynayan futbolcuların takımdan ayrılacak olması teknik ekibi zora soktu. Takımda bulunan eksiklikleri tamamlamaya çalıştıklarını belirten teknik direktör Hüseyin Kalpar, şöyle dedi:

EKSİKLER VAR!

Eksikliklerimiz var.3-5 gün içerisinde eksikliklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Büyük bir çalışma içerisindeyiz. Kardemir Karabükspor'a yakışır bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Çok kolay olmuyor ama kolay olmayan şeyi kolaylaştırmak için bir çalışma içinde olduğumuzu söylemek isterim. Ligden düşen bir Kardemir Karabükspor'u tekrar lige taşıma adına bizlere büyük görev düşüyor. Bunun bilinci içerisindeyiz. Çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz." 

Mukavelesi devam eden oyuncuların bu aşamada kamptaolmadığını belirten Kalpar, şöyle konuştu:
"Şu anda çok net bir şekilde mukavelesi devam eden oyuncularımız var ama şu anda bizimle değiller. Şu kadar oyuncu gitti demek için elimizde bir doküman olması lazım. Mukavelesini feshetmesi lazım. Mukavelesini fesheden oyuncu sayısı çok az. Ama bize onlar gidecek imajı veriliyor. Söylenen o. Ben şu ana kadar giden oyuncu görmedim. Gittiği zaman daha net olur. Şu anda 'Gitti' demek doğru olmaz. Çünkü mukavelesi devam ediyor. Ama şu anda bizimle beraber değiller.3-5 gün içerisinde kesinleşir. Gerçekten lig maratonu uzundur. Bu lig maratonunda bizi ileriye taşıyabilecek oyuncuya ihtiyacımız vardır. Bilindiği gibi, sakatlıklar olabiliyor, cezalı duruma düşen arkadaşlarımız olabiliyor. Mümkünse en iyisini en doğrusunu eksiksiz bir şekilde kadromuza katarak takım kurmaya çalışıyoruz."
Hüseyin Kalpar, Kardemir Karabükspor'u tekrar Süper Toto Süper Lig'e çıkarmayı hedeflediklerini bildirirken şunları anlattı:

"Bu yılKarabükspor'u tekrar Süper Lig'e çıkartmak için çalışıyoruz. Onun için mücadele ediyoruz ve ince eleyip sık dokuyoruz. Kardemir Karabükspor'u başarıya taşıyabilecek oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz. Çok önemli bir şekilde çalışmalarımız oluyor. Çünkü acele edip bu da olsun bu da olsun demek doğru olmayacaktır. İnandığımız ve güvendiğimiz oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz. Özellikle yabancı oyuncu konusunda yanlış yapmamak gerekiyor. Bunun bilinci içerisindeyiz. Zaten Türk futbolcularını herkes biliyor. Ne kadar faydalı olacak takıma ne verecek bellidir. Biz de bize ne vereceği belli olan oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz." 

KAMPTA YENİ SAÇ MODASI

Bolu kampına katılan genç oyuncular gece otelde saçlarını kazıttılar. Gece otelde saçlarını kazıtan 8 oyuncu sabah antrenmanında ilginç bir görüntü oluşturdu. Teknik direktör Kalpar oyuncularının saçsız hallerini görünce "Yeni imaj yapmışınız" diyerek takıldı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi