Kocaman'dan Fenerbahçe'ye telefon sürprizi

Fenerbahçe’nin bu akşam karşı karşıya geleceği Torku Konyaspor karşılaşması öncesinde Fenerbahçe’nin eski, Konyaspor’un yeni teknik direktörü Aykut Kocaman’dan Fenerbahçe’ye sürpriz telefon geldi.

Kocaman'dan Fenerbahçe'ye telefon sürprizi

 Bu akşam kritik maçta karşı karşıya gelecek iki ekibin nasıl bir mücadele göstereceği merak konusu iken Torku Konyaspor’un Teknik Direktörü Aykut Kocaman Fenerbahçe’yi aradı ‘Yardımcı olalım’ dedi Fenerbahçe bu teklifi olumlu karşılamadı.

>Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre; Aykut Kocaman’ın kulüp yetkilileri aracılığıyla Fenerbahçe’nin profesyonellerini arattığı öğrenilirken, yapılan telefon görüşmesinde tecrübeli teknik adamın “Antrenman sahası gibi herhangi bir ihtiyaçları olacak mı, yardımcı olmak isteriz” mesajı yolladığı belirtildi.

>“HAYIR, TEŞEKKÜR EDERİZ”

>Fenerbahçe profesyonellerinin geri dönüşü ise beklendiği gibi değildi,  Sarı Kanaryalar, "Aykut hocaya teşekkür ederiz fakat herhangi bir ihtiyacımız yok" cevabı göndererek, Aykut Kocaman'ın yardım talebini kibarca geri çevirdi.  Fenerbahçe'nin son antrenmanını İstanbul 'da düzenlediği için Konya'da ekstra bir çalışma yapmayı planlamaması nedeniyle böyle bir karar alındı.

>                                                                                                 

Kaynak: Diyarbakır Söz