Masterler Dostluk Maçında Malatya İle Karşılaştı

Antalya’da 8-12 Nisan arası düzenlenen Soccer Cup 2015 Masterler futbol turnuvasına katıldıktan sonra Kent’e dönen Diyarbakır Masterler futbol takımı Dostluk maçları yaparak Bölge masterler takımlarıyla da kaynaşmanın temellerini atıyor.

Masterler Dostluk Maçında Malatya İle Karşılaştı

8 Şubat 2015’te Malatya’da oynanan ve 4-4 beraberlikle sahadan ayrılan iki takım bu defa Diyarbakır Masterler takımının konuğu olarak dün Diyarbakır’da ‘’Kentler Arası Dostluk’’ maçında karşı karşıya geldi.

MALATYA’DAN FARK YEDİLER

Önceki gün saat 13.00’da DSİ SPOR Kompleksinde sahasında Malatya Masterler futbol takımıyla ‘’Kentler Arası Dostluk’ ’maçında karşılaşan Diyarbakır Masterler takımı zevkli geçen, centilmenlik ve dostluk görüntülerinin öne çıktığı karşılaşmada rakibi Malatya Masterler futbol takımına 4-1 mağlup oldu.

Maç öncesi Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar Malatya Masterler Derneği Başkanı Deniz Şanlı’ya Diyarbakır Masterler Futbol Takımının flamasını hediye ederken, Deniz Şanlı’da Malatya’nın ünlü Kayısı ve Kuruyemiş paketini Akar’a verdi.

FİDAN’DAN DOSTLUK YEMEĞİ

Maçtan sonra ise iki takımın futbolcu ve idarecileri Diyarbakır Masterler Derneği üyesi İş Adamı Aziz Fidan’ın sahibi olduğu Buket Lahmacunda Yemekte buluşarak güzel geçen günü sonlandırdılar.

AKAR VE ŞANLI: ‘’DOSTLUĞUMUZ PEKİŞTİ’’

Malatya Masterler Derneği Başkanı Deniz Şanlı ve Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar dostluk maçı sonrası yaptıkları açıklamada iller arası kaynaşmanın spor aracılığıyla dahada gelişeceğini ifade etiller.

DOSTLUKLARIN TEMELİNİ ATIYORUZ

Şanlı ve Akar yaptıkları ortak açıklamada şöyle dedi; ‘’Masterler Dernekleri olarak spor aracılığıyla çok güzel dostlukların temelini atıyoruz. İller arası kaynaşma bu sayede daha etkin noktalara ulaşıyor. Sahada güzel mücadelelerin yanında, güzel dostluklar ediniyoruz, bugünlerde bunun filizini atıyoruz, yarınlar meyvesini toplayacağımız yıllar olacak. Ayrıca bu organizasyonlar sayesinde Bölgemiz de sporun birleştirici ve güzel yüzünü ortaya çıkarıyoruz, iller arası kaynaşmanın spor aracılığıyla daha da gelişeceğine inanıyoruz.’’ 

Kaynak: Diyarbakır Söz