Görüş Bildir

Memorial Futbol Turnuvasında Diyarbakır’a 2.'Lik Kupası

Memorial Sağlık Grubu tarafından düzenlenen kurum içi futbol turnuvasına İstanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakır ve Kayseri illerinde bulunan hastanelerin çalışanları katıldı.

Memorial Futbol Turnuvasında Diyarbakır’a 2.'Lik Kupası

DİYARBAKIR - Toplam 10 hastaneden 60 takımın katılımıyla yaklaşık 3 ay süren turnuvanın sonunda finalde Memorial Diyarbakır Hastanesi çalışanlarının oluşturduğu “Diyarbakır Memorial” isimli takım 2.'lik kupasını kazandı.

Memorial Sağlık Grubu, kurum içi sosyal etkinlik kapsamında düzenlediği futbol turnuvasına çalışanlarının ilgisi yoğun oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada farklı lokasyonlarda çalışan personeller doyasıya heyecan yaşayıp eğlenirken, kurum içi dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdiler. Uzun bir maratondan sonra turnuvanın finali İstanbul’da yapıldı. Büyük bir heyecanın yaşandığı final maçında Diyarbakır Memorial takımı, maçın ilk dakikalarında attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen 1-3 yenilmekten kurtulamadı ve turnuvada yaklaşık 60 takım arasında 2’nci olarak Diyarbakır’a döndü.

Turnuvayı yakından takip eden, finallerde takımın yanında olan Memorial Diyarbakır ve Dicle Hastanesi Direktörü Dr. Taner Özcan, Memorial Sağlık Grubu’nun kurum içi, kurum dışı olsun her zaman sosyal etkinliklere destek verdiğini belirterek, “Gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliklerin her zaman bir anlamı oldu. Futbol turnuvasındaki amacımız da çalışma arkadaşlarımız ile bir arada olmak, takım ruhunu ortaya koymak ve onlarla birlikte heyecan yaşamaktı. Bunu en iyi şekilde yaşadığımızı düşünüyorum. Sağlıkta başarı takım olarak hareket etmekten geçtiği gibi futbolda da aynı şey geçerlidir. Bunu arkadaşlarımız ile bu turnuvada gösterdik. Diyarbakır’da bütün çalışma arkadaşlarımızla sağlık alanında göstermiş olduğumuz başarıyı, futbolda da göstererek finale kadar geldik. Burada önemli olan final oynamaktan ziyade diğer lokasyonlardaki çalışma arkadaşlarımızla bir arada olmaktı” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi