Milli Atletler Gençlikte

Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda başarılı olan Diyarbakırlı atletler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti.

Milli Atletler Gençlikte

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türkiye Atletizm Federasyonunun ev sahipliğinde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda başarılı olan Diyarbakırlı atletler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti.

Demir, Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde gerçekleşen şampiyonada çok başarılı derecelerin elde edildiğini söyledi.

DEMİR ’BU ÖNEMLİ BİR BAŞARIDIR’

Demir, "Türk Milli Takımımız, 100'e yakın sporcunun katıldığı turnuvada takım birinciliğini elde etti. Bu önemli bir başarıdır. Diyarbakırlı sporcularımız ise, kendilerine yakışan dereceler elde etti. Özellikle genç sporcularımızın elde etmiş oldukları dereceler ise morallimizi artırarak geleceğe umutla bakmamızı sağladı" dedi.

Antrenör Çetin Aslan da, sporcularının ve kendisinin 27 Nisan’da Kastamonu’da milli takım kampına katılacağını belirtti.

MİLLİ TAKIM KAMPINA GİDİYORLAR

Türkiye'yi ve Diyarbakır'ı uluslararası şampiyonalarda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını dile getiren Aslan, şöyle konuştu:

ASLAN’ DÜNYA YILDIZLAR YÜRÜYÜŞ ŞAMPİYONASINA GİDİYORUZ’

"Kampımız 30 Mayıs’ta sona erecek. Bu kamp döneminin ardından 17 Mayıs’ta İspanya’nın Murcıa kentinde Avrupa Yürüyüş Kupasına katılacağız. 30 Mayıs’ta Fas’ta EA Permit müsabakalarına, ardından da 15 Temmuz ise Kolombiya’nın Calı kentinde de düzenlenecek olan Dünya Yıldızlar Yürüyüş Şampiyonasında yer alacağız. Bu şampiyonalarda hem ülkemizi hem de Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız."

Konuşmaların ardından sporcular ve antrenör Çetin Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Spor Merkezi