Minikler Futbol Ligi

Diyarbakır Atatürk Stadı, haftanın 3 günü 11 Yaş Altı’ndaki çocuklar için organize edilen ‘Minikler Futbol Ligi’ maçlarına ev sahipliği yapıyor.

Minikler Futbol Ligi

Diyarbakır Atatürk Stadı, haftanın 3 günü 11 Yaş Altı’ndaki çocuklar için organize edilen ‘Minikler Futbol Ligi’ maçlarına ev sahipliği yapıyor. Futbol yaşantılarının ilk basamağında olan çocuklar yeteneklerini sergilerken, kapalı tribünü dolduran aileler ve sporseverler birbirinden klas hareketleri izleyerek keyif alıyor.Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen minik futbolcular adeta yetenek ziyafeti sunarken, tek devreli lig halinde oynanan maçlara 8 takım katılıyor.

KIZIL :GELECEĞİN YILDIZLARI BURADAN ÇIKAR’

Futbol İl Temsilcisi Mehmet İhsan Kızıl,yereldeki en alt lig olan Minikler Ligi’nde maçların Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri oynandığını söyledi. Kızıl, ”Geleceğin futbolcuları için ilk adım bu yaş kategorisindeki liglerdir. Burada kondisyon, teknik ve taktikten ziyade yetenek ortaya çıkar. Çok zevkli maçlar oluyor,çocuklar yeteneklerini özgürce sergiliyor. Tek devreli olan lig önümüzdeki hafta sona erecek. Umarız geleceğin yıldız adayları buradan çıkar.” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi