Moral Ziyareti

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği yöneticileri, yarın kendi sahasında 68 Yeni Aksarayspor’la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor’u ziyaret ederek moral aşıladı.

Moral Ziyareti
Takımın Seyrantepe’de yaptığı ter idmanını ziyaret eden Dernek Başkanı Tanzer Polat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakırspor A. Ş Başkanı İhsan Yapıcı, Genel Menajer İsmet Yılmaz, Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile görüşerek takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

POLAT YILMAZ’ BU KENTİN BAŞARILARINIZA İHTİYACI VAR’  Futbolculara baklava ikram eden Tanzer Polat Yılmaz ve beraberindekiler, takımın zor günleri geride bırakarak kısa zamanda hak ettiği yere geleceğine olan inançlarını dile getirdiler.

Aksarayspor maçında takımdan 3 puan beklediklerini anlatan Başkan Yılmaz,”Sizlere destek vermek ve başarılı olacağınıza olan inancımızı dile getirmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu kentin başarılarınıza ihtiyacı var. Aksarayspor maçı inşallah yeni bir başlangıç olacak. Sizden galibiyet bekliyoruz.” dedi.

TAKIMA BAKLAVA İKRAM ETTİLER Diyarbakırspor A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı da bu anlamlı ziyaretten dolayı genç iş adamlarına teşekkür etti. Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin getirdiği baklava futbolculara ikram edildi.

MAÇ BUGÜN SAAT 13.00’DA

Yeni Diyarbakırspor, idmanın ardından kenti tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yeni Diyarbakırspor-68 Yeni Aksarayspor maçı Atatürk Stadı’nda bugün saat 13.00’da başlayacak.

ANTREÖRLERDEN DESTEK ZİYARETİ Bu arada Diyarbakırlı antrenörler Mehmet Deri ve Süleyman  Şenci’den Diyarbakırspor’a destek geldi. Takımın idmanını ziyaret eden Deri ve Şenci,Genel Menajer İsmet Yılmaz’a görevinde başarı dileyerek,takımın bu zor günleri aşarak hak ettiği yere geleceğine olan inançlarını dile getirdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz