'NOKTA TRANSFERİ'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş, şu ana kadar PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’deki takımlarda oynayan 9 futbolcuyla sözleşme imzalarken, Teknik Direktör Fethi Çokkeser, isabetli transferler yaptıklarını söyledi. Çokkeser, ”Forvet ve orta sahaya alacağımız 2 oyuncudan sonra gelecek vaat eden gençlere yöneleceğiz” dedi.

'NOKTA TRANSFERİ'

Geçen sezon Play-Off finalinde Menemen Belediyespor’a yenilerek 2. Lig biletini son anda kaçıran Diyarbakırspor A.Ş, yeni sezonda şampiyon olmak için transferde dolu dizgin gidiyor. 1968 Yeni Aksarayspor’dan İbrahim Konuksever ve Can Avcı, Fatih Karagümrük’ten Mehmet Özdıraz, Nazilli Belediyespor’dan Ceyhun Demircan, İskenderun D.Ç’den Serdal Kurt, K.Maraş Belediyespor’dan Abdullah Sönmez, İnegölspor’dan Erdinç Karakaş, Adana Demirspor’dan Hasan Üstünkaya, K.Maraşspor’dan Fahrettin Bıyıklı ve Erhan Kurt’u transfer ederek dış transferde şu ana kadar 9 futbolcuya imza attıran Diyarbakırspor A.Ş, iç transferde Atilla Erel, Serdar Karaduman, Mustafa Kuru ve Rıdvan Sönmez’i kadroda tutma kararı aldı.

Bir çok mevkiye transfer yapan Diyarbakırspor A.Ş, forvet ve orta sahaya iki önemli oyuncu aldıktan sonra gelecek vaat eden gençlere yönelecek. PTT 1. Ligi’nde forma giyen bir forvetle anlaşmaya varıldığı, bu futbolcunun kulübüyle olan bonservis sorununu çözmesinden sonra bu ismin açıklanacağı kaydedildi. Forvet transferine değinen Teknik Direktör Fethi Çokkeser, PTT 1. Ligi’nde oynayan bu oyuncu ile anlaştıklarını ve bonservis sorununu çözmesini beklediklerini söyledi.

Çokkeser, ”Bir forvetle anlaştık. Kulübüyle bonservis sorunu olduğu için açıklamıyoruz. Ayrıca orta sahada maestro görevi yapacak deneyimli bir oyuncu ile anlaşmak üzereyiz. Şu ana kadar bilinen oyunculardan oluşan nokta transferler yaptık. Başkanımız Feyzi İlhanlı maddi konularda tek başına olmasına rağmen hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. İmza atan tüm sporculara ödeme peşin yapıldı. Başkanın tutumu şevkimizi ve hırsımızı artırıyor. Bundan sonra gelecek vaat eden oyunculara yöneleceğiz. Bir anlamda isimsiz kahramanlar arıyacağız. Diyarbakır’daki seçmeler de buna dahildir. Bu seçmelere önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz