Görüş Bildir

Nike Halı Saha Heyecanı Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Nike halı saha turnuvası start aldı.

Nike Halı Saha Heyecanı Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Nike Halı Saha Futbol Turnuvası start aldı.

Özel bir halı sahada yapılan, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleşen müsabakalar, 26 Mayıs'ta final müsabakaları ile sona erecek.  Kategorilerinde dereceye giren takımlar Türkiye şampiyonasında Diyarbakır'ı temsil edecek.

26 MAYIS TARİHİNDE FİNAL MÜSABAKALARI OYNANACAK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, müsabakalarda yer alan tüm takımlara başarılar diledi.

Erim, Nike Halı Saha Turnuvasında yer alan tüm takımlardan centilmence bir futbol ortaya koymalarını istediğini söyledi.

Konuşmaların ardından Nike Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Burhan Gül ve okul sporları tertip komitesi üyeleri de katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi