Görüş Bildir

Özdemir’den Diyarbekirspor’a Sponsorluk Desteği

Haziran ayında yapılan genel kurulda Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF yönetimine giren Fenerbahçe eski Başkanvekili ve iş adamı Nihat Özdemir,3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor’a destek sözü verdi.

Özdemir’den Diyarbekirspor’a Sponsorluk Desteği

Geçmiş yıllarda başta Diyarbakırspor olmak üzere bölgedeki bir çok spor kulübüne maddi destek sağlayan Özdemir, Diyarbekirspor’a forma reklamı yoluyla sponsor olarak maddi destek sağlayacak.

‘HER KONUDA DESTEK VERECEĞİZ’

Özdemir,”Bu topraklarda büyüyen ve yetişen bir insan olarak her zaman faydalı olmaya çalıştım. Spor kulüplerine gerekli desteği verdik. Maalesef Diyarbakırspor’a defalarca kaynak sağlamamıza rağmen iyi yönetilemedi. Diyarbekirspor’un mücadelesini heyecanla takip ediyoruz. Bölgenin sporda yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapacağız. Diyarbekirspor’a federasyon yöneticisi kimliğimden bağımsız olarak forma reklamı yoluyla destek olacağım. İnşallah bu takımımız hak ettiği yere gelir.” dedi.

‘DİYARBAKIR’DA BÖLGE KULÜPLERİYLE BULUŞACAĞIZ’

Diyarbekirspor’a ve bölge kulüplerine tesisleşme konusunda da her türlü desteği vereceklerinin altını çizen Özdemir, federasyon yönetimi olarak ligler başlamadan önce Diyarbakır’a çıkarma yapacaklarını söyledi. Özdemir,”Yıldırım Demirören’in bölgeye bakışı çok iyi. Yeni dönemde iyi şeyler yapmak istiyoruz. Bu akşamki yönetim kurulu toplantısında tarih belirleyerek ligler başlamadan önce Diyarbakır’a çıkarma yapacağız. Bölgedeki tüm kulüplerle bir araya gelerek hem kaynaşma sağlayacağız,hem de sorunlarına çözüm arıyacağız.” diye konuştu.

DİYARBEKİRSPOR FORMASI İLK KEZ ÖZDEMİR’E VERİLDİ

Diyarbekirspor Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı görüşmenin sonunda Nihat Özdemir’e isminin yazılı olduğu 21 numaralı Diyarbekirspor formasını hediye etti. Özdemir,“Diyarbekirspor hayırlı olsun.Rahmetli babam Diyarbakır değil, Diyarbekir derdi.  Diyarbekirspor ismi bende heyecan uyandırdı” dedi. İş gezisi nedeniyle geldiği Diyarbakır’da Diyarbekirspor Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı ve Kulüp Basın ve Medya Sorumlusu Saffet Azbay ile  bir süre görüşerek kulübün çalışmaları hakkında bilgi alan Özdemir,daha sonra İstanbul’a gitti.

DİYARBEKİRSPOR A.Ş’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Diyarbekirspor A.Ş, sponsorluk sözü veren Nihat Özdemir’e teşekkür etti. Özdemir’in her zaman bölge kulüplerine sahip çıktığı vurgulanan açıklamada,”Diyarbakır’ımızın bağrından çıkan hemşerimiz Nihat Özdemir’in geçmişte bölge sporuna sunduğu katkılar spor kamuoyu tarafından bilinmektedir. Kulübümüze forma reklamı yoluyla sağlayacağı katkıdan dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Kendisinin bürokratik anlamda,federasyon düzeyinde ve tesisleşme konusunda da kulübümüze dönük desteği var.  Nihat Özdemir, kentimiz için önemli bir değer ve şanstır.Federasyon yönetimini en iyi şekilde kentimizde ağırlamaya hazırız.” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi