Perdeyi üç puanla kapatmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İnegölspor ile evinde yapacağı maçı kazanmak istiyor.

Perdeyi üç puanla kapatmak istiyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı, yorucu ve zorlu bir lig maratonun sonuna geldiklerini söyledi.

AVCI, ŞUNLARI SÖYLEDİ:

"Sezonun bitimine iki hafta kaldı. Yarın evimizdeki son lig maçımızı ise İnegölspor ile yapacağız. Kendi sahamızdaki son lig maçımızı tüm taraftarlarımızın desteğiyle oynamak istiyoruz. Onların desteğiyle istediğimizi 3 puanı almak istiyoruz."

Avcı, sezonun son maçını Sarıyer ile İstanbul’da oynayacaklarını, bu maçtan sonra futbolcu ve teknik heyetin izine çıkacağını sözlerine ekledi.

İNEGÖL'Ü YENMENİN PLANI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Dağ, İnegölspor ile kendi sahalarında yapacakları sezonun son maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Dağ, evlerindeki maçlarda elde ettikleri başarılı sonuçları İnegölspor karşısında da sürdürüp, son iç saha müsabakalarını galibiyetle tamamlamak istediklerini kaydetti.

Dağ, şunları söyledi:

"Bu sezonun son iç saha maçını İnegölspor ile yapacağız. Evimizdeki bu son maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz İnegölspor’u Diyarbakır’dan eli boş gönderip, taraftarlarımızı sevindirmektir. Evimizde yapacağımız son lig maçına tüm taraftarları bekliyoruz. Onların desteğiyle İnegölspor engelini kolaylıkla aşacağız."

Kaynak: Spor Merkezi