Görüş Bildir

Podolski'den mesajınız var: Galatasaray'a gelmek istiyorum!

Galatasaray'a transfer listesinin 1 numarasında bulunan Alman panzeri Podolski'den mesaj geldi. Antalya Kemer'de tatilde olan golcü futbolcu GSTV Muhabiri Serbay Şenkal'a konuştu. Podolski; "Galatasaray'da oynamayı elbette çok isterim, taraftarı ile harika bir kulüp" şeklinde ifadeler kullandı.

Podolski'den mesajınız var: Galatasaray'a gelmek istiyorum!

GSTV muhabiri Serbay Şenkal'a tatil yaptığı Kemer'deki otelde röportaj veren Alman panzeri Lukas Podolski, Galatasaray’a mesaj yolladı.

GSTV'ye bağlanarak, Podolski ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktaran Şenkal, Podolski'nin "Menajerim ve Galatasaraylı yetkililer irtibat halinde. Taraflar şu an transfer görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Galatasaray'da oynamayı çok isterim. Galatasaray taraftarı ile harika. Onlarla birlikte olmayı, aynı camiada yer almayı çok isterim" ifadelerini kullandığını belirtti.

PODOLSKİ NE ZAMANGELECEK?

Premier Lig ekibi Arsenal'de forma giyen futbolcunun Galatasaray'dan senelik 3.5 milyon euro istediği, sarı-kırmızılıların ilk planda Podolski'ye 2.2 milyon euro önerdiği, daha sonra da 2.5 milyon euroya kadar çıktığı ifade edildi. Buna karşılık Podolski'nin ise son olarak 3 milyon euroya kadar indiği bildirildi. 30 yaşındaki Podolski'nin 4 senelik sözleşmede ısrar etmesi de taraflar arasındaki diğer bir pürüz.

Alman futbolcu son olarak 3+1 senede diretirken Galatasaray'ın ise 2 yıllık bir anlaşma istediği ifade edildi. Ayrıca Arsenal'in bonservis bedeli olarak istediği 5 milyon euro da yüksek bulunuyor.

Fotomaç

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi