Real Madrid Getafe'yi 7 bitirdi!

La Liga’nın 38. Hafta mücadelesi kapsamında Santiago Bernabeu’da Getafe’yi konuk eden Real Madrid, rakibini yedi bitirdi. Ronaldo’nun yıldızlaştığı maçta Madrid ekibi Getafe’yi 7-3 mağlup ederek inanılması güç bir skora imza attı.

Real Madrid Getafe'yi 7 bitirdi!

İspanya La Liga'nın 38. hafta maçında Real Madrid ile Getafe karşı karşıya geldi. Ligde herhangi bir iddiası kalmayan iki takımın karşılaşmasında Real Madrid sahasında Getafe'yi 7-3 mağlup etti.

YİNE RONALDO YİNE RONALDO!

Real Madrid maça hızlı başlayan ve golü arayan, isteyen, art arda rakip kaleyi yoklayan taraftı. Nitekim başkent ekibi 13. dakikada Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile 1-0 öne geçti akabinde Getafe 23. dakikada Sergio Escudero ve 26. dakikada Diego Castro'nun golleriyle skoru 2-1'e taşıdı. Ama taşımaz olsaydı.

Çünkü yine Portekizli Cristiano Ronaldo ‘Ben buradayım hala’ dedi tabiri caizse ve 32 ile 34. dakikada penaltıdan skoru 3-2 Real Madrid lehine çevirdi.

Getafe ilk yarı bitmeden 42. dakikada Mehdi Lacen ile skoru eşitledi: 3-3

İKİNCİ YARI BAMBAŞKA MADRİD!

Ne olduysa ikinci yarıda oldu. Real Madrid ilk yarısı 3-3 biten maçın ikinci yarısına jet hızıyla başladı ve 47. dakikada Javier Hernandez (Chicharito) 51. dakikada James Rodriguez, 71. dakikada Jese Rodriguez ve 90. dakikada Marcelo ile üst üste 4 gol bularak Getafe’yi kendi evinde bozguna uğrattı ve maçı 7-3 kazanmış oldu.

Kaynak: Spor Merkezi