Görüş Bildir

Rövanş maçı tarihine itiraz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmanın tarihinde yapılan değişikliğe itiraz etti

Rövanş maçı tarihine itiraz

 Kulüp başkanı Avcı: "Galatasaray maçının tarihi bizden habersiz değiştirildi. Karara itiraz ettik. Sorunun çözülmesini istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray ile İstanbul'da oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçının tarihinde yapılan değişikliğe itiraz etti. >

>Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı, yaptığı açıklamada, daha önce kendilerine maçın 30 veya 31 Aralık'ta oynanacağının bildirildiğini ve bu programa göre hareket ettiklerini anımsattı. Türkiye Futbol Federasyonu'nca (TFF) bilgileri dışında programın değiştirildiğini savunan Avcı, maç tarihindeki değişikliğin kendilerini mağdur ettiğini söyledi.

>KARARA İTİRAZ ETTİLER

>Karara itiraz ettiklerini aktaran Avcı, şöyle konuştu: "Galatasaray maçının tarihi bizden habersiz değiştirildi. Karara itiraz ettik. Sorunun çözülmesini istiyoruz. Bize daha önce bildirilen programa göre Galatasaray ile İstanbul’da yapacağımız maç 30 veya 31 Aralık'ta oynanacaktı. Biz de tüm programlarımızı, devre arası kampımızı, uçak ve otel rezervasyonlarımızı bu tarihe uygun bir şekilde hazırladık. Daha sonra görüşümüz alınmadan maçın 22 Ocak'a alındığını öğrendik. Bunun düzeltilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na hem yazılı başvurduk hem de sözlü bildirdik. Artık bize verilecek yanıtı bekliyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi