Görüş Bildir

Şanlıurfaspor evinde kaybetmiyor

Sarı-yeşilli ekip, bu sezon evinde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Kulüp başkanı Şimşek: "Sahamızda yakaladığımız başarıyı sürdürmek, en büyük arzumuz.

Şanlıurfaspor evinde kaybetmiyor

Sezonun açılış maçında Adanaspor ile seyircisi önünde golsüz berabere kalan Ceylanlar, üçüncü hafta ise aynı sonucu Göztepe karşısında elde etti. Beşinci hafta Giresunspor'u 1-0 ile geçen Güneydoğu temsilcisi, yedinci hafta ise sahasında Denizlispor'u yine 1-0 yendi. Şanlıurfa ekibi, böylece sahasında yaptığı 4 maçta da rakiplerine boyun eğmedi. Şanlıurfaspor'un Portekizli forveti Edinho, iç sahada oynanan son 2 maçta attığı birer golle takımının galibiyetine katkı sağladı. Sekizinci haftaya 8 puanla 13. sırada giren "Ceylanlar", gelecek hafta 1461 Trabzon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

- Şimşek: "Şampiyonluk için iç saha maçları önemli"

Kulüp başkanı Fethi Şimşek, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'un her gün daha da güçlendiğini söyledi. Takımın motivasyonunda taraftarın büyük önem taşıdığını vurgulayan Şimşek, iç saha maçlarında daha fazla taraftarı tribünde görmek istediklerini dile getirdi. İç saha galibiyetlerinin şampiyonluk yarışında önemli olduğunu vurgulayan Şimşek, şunları kaydetti:

"Geçen sezon deplasmanda benzer bir yenilmezlik serisi yakalamıştık. Bu sezon ise sahamızda rakiplerimize yenilmedik. Sahamızda yakaladığımız başarıyı sürdürmek en büyük arzumuz. Zorlu rakiplere karşı mücadele veriyoruz. Bütün maçlara 'şampiyonluk maçı' gözüyle bakıp hazırlanıyoruz. Eksik ve sakat futbolcularında katılımıyla takımımız gücüne güç katacaktır. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı gösterdiği performanstan dolayı tebrik ediyorum."

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi