Sneijder'den Volkan'a gözdağı

Sneijder, Volkan’a yine göz kırptı, Türk Telekom Arena’da attığı iki golü hatırlatarak “Pazar günü görüşmek üzere” mesajı verdi.

Sneijder'den Volkan'a gözdağı

MUHARREM ALTINDAĞ

Bu sezon Galatasaray’ın kendi evinde oynadığı Fenerbahçe maçında kaleci Volkan Demirel’e attığı golü unutamayan yıldız futbolcu Wesley Sneijder “Pazar günü Volkanla yine görüşeceğiz. Dünyada birçok değişik atmosferde oynadım. Biliyorum ki Fenerbahçe maçı daha değişik olacak, ama kazanacağız. Fenerbahçeli taraftarlar beni korkutmuyor” diye konuştu.

>DERBİ İÇİN NELER SÖYLEDİ

>Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray’ın formda ismi ve bu hafta sonu oynanacak derbide en büyük kozu olan Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder derbi için bakın neler söyledi?

>“Fenerbahçe derbisi hakkında çok şey biliyorum. Ne kadar büyük bir mücadele olduğu hep anlatılıyordu.  Fatih Hoca zamanında da canlı canlı Kadıköy tribünlerinde izlemiştim. Fenerbahçe taraftarı beni hiçbir zaman korkutmuyor. Daha doğrusu hiçbir taraftar beni hiçbir zaman korkutmuyor. Herkes takımını destekliyor sonuçta” diye konuştu.

>“GOL ATMAK ÖNEMLİ DEĞİL”

>Wesley Sneijder hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisiyle alakalı olarak da “Herkesin şunu iyi bilmesini istiyorum, Fenerbahçe maçına kazanmak için çıkacağız. Dünyada birçok statta değişik atmosferde oynadım. Biliyorum ki Fenerbahçe maçı dadha değişik olacak, ama kazanacağız. Benim için orada gol atmak kesinlikle önemli değil. Önemli olan kazanmak” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz