TRANSFERLERE DOYMUYORLAR

Transferin en hızlı takımlarının başında gelen Yeni Diyarbakırspor A.Ş K.Maraş Belediyespor’dan sağbek Serdar Cansu ve Arsinspor’dan forvet Emre Karaman’la anlaştı. PTT 1.Ligi’nden anlaşmaya varılan forvetin ise hafta sonuna kadar bonservis sorununu çözeceği belirtildi

TRANSFERLERE DOYMUYORLAR

YENİ TRANSFERLERİ TANIYALIM

Geçen sezon 3.Lig’de  Play Finali oynayan ancak F.Karagümrük’e yenilerek 2.Lig’e çıkamayan K.Maraş ekibinde 32 maçta forma giyen Serdar’ın bir önceki sezon K. Maraşspor’da Fethi Çokkeser’in öğrencisi olduğu öğrenildi.

1987 Trabzon doğumlu ola n Emre Karaman’ın ise geçen sezon Arsinspor’da 25 maçta 8 gol kaydettiği bildirildi. Trabzonspor’da profesyonel olduktan sonra 1461 Trabzon, Tavşanlı Linyit, Nazilli Belediyespor takımlarında forma giydi.

9 SÖZLEŞME İMZALANDI

İbrahim Konuksever, Can Avcı, Mehmet Özdıraz, Ceyhun Demircan, Serdal Alan, Abdullah Sönmez, Erdinç Karakaş, Hasan Üstünkaya, Fahrettin Bıyıklı ve Erhan Kurt'u transfer ederek dış transferde şu ana kadar 9 futbolcuya imza attıran Yeni Diyarbakırspor, iç transferde Atilla Erel, Serdar Karaduman, Mustafa Kuru ve Rıdvan Sönmez'i kadroda tutma kararı almıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz