Görüş Bildir

Tepecik için pusu atıldı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Tepecikspor maçı hazırlıkları tamamlandı.

Tepecik için pusu atıldı!

Spor Toto 2.lig kırmızı grubunda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor bugün kendi sahasında oynayacağı Tepecik spor maçından galibiyet bekliyor.

ŞEHMUS  İLE SERCAN KART CEZALISI

Teknik direktör İsmet Taşdemir ile 2. yarıya fırtına gibi başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor  Play Off Yarışından kopmamak için Tepecikspor müsabakasından 3 puan bekliyor. Yeşil kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Şehmus Özer ile Sercan Özçelik takımda yerleri alamayacaklar.

TEPECİKSPORDA ALT SIRALARDAN KURTULMAK İSTİYOR

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Tepecikspor hafta içinde Teknik Direktör Tunahan Akdoğan’ın görevine son vererek yerine Teknik Direktör Cafer Aydın ile Anlaştılar.

MAÇ BUGÜN SAAT 13.00’DA

Yeşil Kırmızılı Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor Tepecikspor müsabakası Bugün saat 13.00’da seyrantepe şilbe Büyükşehir Belediye spor tesislerinde oynanacak müsabakayı Konya Bölgesinden Mustafa Aydın yönetecek.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Arslan, ise "İkinci yarının ikinci iç saha maçında Tepecikspor'u ağırlayacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde yapacağımız bu maçı kazanıp, son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Eğer bu maçta istediğimiz sonucu alırsak play off yarışında iddialı oluruz. Bu nedenle Tepecikspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Şartlar ne olursa olsun bu zorlu 90 dakikadan gülen taraf olmak istiyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi