Trabzon'da sessiz gece: 0-0

Türkiye Kupası B Grubu beşinci maçında Trabzonspor, konuk ettiği Keçiörengücü ile golsüz berabere kaldı.

Trabzon'da sessiz gece: 0-0

Trabzonspor bu beraberlikle gruptaki puanını dokuza çıkarırken, Keçiörengücü de altı puana yükseldi. Konuk ekipte kaleci Ulaş başarılı bir performans sergiledi.

Sahasında Keçiörengücü'nü ağırlayan Trabzonspor'da 1 futbolcu kadroya alınmadı.

Bordo mavili takımda, milli takım kamplarında bulunan Yatabare, Medjani, Constant, sakatlıkları olan Belkalem, Waris, Onur Recep Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Uğur Demirok'un yanı sıra Fatih Öztürk, Serdar Gürler ile Salih Dursun kadroda yer almadı.

Sivasspor maçında sağ bekte forma giyen Salih Dursun, ısınırken kendini iyi hissetmeyince esame listesinden çıkartıldı ve genç oyuncu Mertcan Çam ilk 11'de sahaya çıktı. A2 takımından Oğuzhan Acar da 18 kişilik kadroya dahil edildi.

ERKAN ZENGİN DE İLK 11’DE

Trabzonspor'da geçen hafta ligdeki Medicana Sivasspor maçının 65. dakikasında oyuna girerek ilk kez forma giyen yeni transfer Erkan Zengin, ilk 11'de sahaya çıktı. Teknik direktör Ersun Yanal, Medicana Sivaspor maçında iki asist yapan futbolcuya ilk kez 11'de görev verdi.

İLK 11’DE DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor'un ilk 11'inde iki değişiklik vardı. Salih Dursun'un yerine genç oyuncu Mertcan Çam, Musa Nizam'ın yokluğunda ise Erkan Zengin forma bulan isimler oldu. Sol bekte Musa Nizam'ın yerine Yusuf Erdoğan görev yaptı.

BİLETLER BİR LİRA

font-family:Arial;mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language:TR;mso-bidi-language:AR-SA">Karşılaşmanın VIP tribünü hariç tüm biletlerinin bir liradan satılmasına karşın taraftarlar stadı dolduramadı. 24 bin kişilik seyirci kapasiteli tribünlerde 9 bin dolayında bordo mavili taraftar yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz