Görüş Bildir

Trabzonspordan son taarruz

Kadrosunu Erkan Zengin, Hakan Arıkan ve Uğur Demirok'le güçlendirirken Beşiktaş'la anlaşan Tolgay Arslan konusunda ise hayal kırıklığına uğrayan Trabzonspor, ara transferde son bir hamleyle en az 2 oyuncuyla anlaşmak istiyor.

Trabzonspordan son taarruz
Bordo mavili takım, teknik direktör Ersun Yanal’ın talepleri doğrultusunda sürdürdüğü transferde son olarak Bursaspor’dan Ozan Tufan ve Şener’i, Eskişehirspor’dan da Aytaç Kara’yı istedi. Trabzonspor'un bu 3 oyuncudan en az ikisini ara transferde renklerine katmayı amaçlıyor.
Eskişehirspor’la Aytaç Kara’nın transferi konusunda tüm pürüzleri halledip teknik direktör Skibbe’nin vereceği son kararı bekleyen bordo mavililer, genç futbolcuyla da anlaştı. Trabzonspor'un maliyeti düşürmek için Soner Aydoğdu’yu kırmızı siyahlı ekibe verebileceği bildirildi.
Torku Konyaspor’la prensip anlaşmasına vardığı ileri sürülen Soner’in ikna edilmesi için görüşmeler yapıldığı,Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Tolgay Arslan transferindeki prestij kaybını, Ozan Tufan’ı Bursaspor’dan alarak kapatmayı hedeflediği belirtildi.
Bursaspor’a Ozan ve Şener karşılığında 8 milyon euro ve futbolcu teklif eden Trabzonspor’un yanıt beklediği,gerekirse teklifin 9 milyon euroya kadar çıkartılabileceği öğrenildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun özellikle Ozan Tufan’ın alınması için bütün olanakları zorlayacağı da ifade edildi.

"MUTLAKA OYUNCU ALACAĞIZ"

Ersun Yanal'datransfer için çalışmalarının sürdüğünü belirterek,"Orta sahaya yapmak istediğimiz takviyeler var. Transfer şu dönemde farklı, yıl sonunda farklı. Devre arasındaki transferlerde yüksek maliyetler oluşabiliyor. Şu anda çalışmalar yapıyoruz. Ayın 2'sine kadar da mutlaka transfer yapacağız. Mümkün olduğunca kendi çıkarlarımız ve menfaatlerimiz doğrultusunda transfer yapmaya çalışacağız" dedi.

BERABERLİK SAYISI GALİBİYETİ GEÇTİ

Trabzonspor, bu sezon adeta beraberliklere abone oldu. Ziraat Türkiye Kupası’nda salı akşamı Keçiörengücü ile 0-0 berabere kalan bordo mavililer, bu sezonki 13’üncü beraberliğini elde etti. Trabzonspor, lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon oynadığı 30 resmi maçta, 12 galibiyet, 5 yenilgi ve 13 beraberlik elde etti. Bordo mavili takım attığı 53 gole karşılık ise kalesinde 36 gol gördü. Trabzonspor, ligde 8, Türkiye Kupası'nda 3, Avrupa'da ise 2 maçta sahadan eşitliği bozamadan ayrıldı.

MEHMET EKİCİ’DEN UMUTLU HABER

Trabzonspor’un Keçiörengücü ile oynadığı maçın 5'inci dakikasında sol ayak bileğine darbe alan Mehmet Ekici’nin tedavisine başlandı. Mehmet Ekici'nin sakatlığı ilgili açıklama yapan Kulüp Doktoru Gültekin Hacisalihoğlu,şunları söyledi:
"Sol ayak bileği iç kısmına aldığı darbeden dolayı yumuşak doku zedelenmesine bağlı ödem ve periost zedelenmesi tespit edildi. Ekici bugün ve yarın dinlendirildikten sonra cuma günü yapılacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynayamayacağına maç günü karar verilecek."

SEYİRCİ SAYISINDA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Trabzonspor yönetiminin Keçiörengücü maçı bilet fiyatlarını 1 liraya indirmesine rağmen taraftarlar, bu maça beklenen ilgiyi göstermedi. Keçiörengücü maçı için Hüseyin Avni Aker’e 8000'i biletli, 2940’ı kombineli yaklaşık 11 bin taraftar geldiği dikkati çekti.

ARA VERMEK YOK

Trabzonspor, Keçiörengücü maçının ardından Cuma akşamı evinde ağırlayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bu sabah basına kapalı olarak yapılan çalışmada, Keçiörengücü maçında forma giyen oyuncular yenilenme, diğer oyuncular da taktik çalışma gerçekleştirdi.

YEREL BASIN: "1 LİRALIK FUTBOL"

Trabzonspor’un Keçiörengücü maçında ortaya koyduğu futbol yerel basından da geçer not alamadı. Günebakış Gazetesi, "1 liralık maça 1 liralık futbol. Trabzon işi uzattı", Karadeniz Gazetesi, "Allah sonumuzu hayır etsin", Son Nokta Gazetesi, "Fırtınayı keçi inadı tuttu", Karadeniz’in Sesi Gazetesi, "Trabzon’a keçi inadı" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi