Türkiye Rekoru Akgün’den

Mersin’de devam eden "Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası" yarışmalarında Diyarbakır ekibinden Türkiye rekoru geldi.

Türkiye Rekoru Akgün’den

Mersin’de devam eden "Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası" yarışmalarında Büyük erkekler kategorisinde Ömer Akgün Türkiye rekoru kırarken genç erkelerde Yılmaz Akgün ikinci Mehmet gezer üçüncü olma başarısını gösterirdi. Genç bayanlarda ise Ezgi Hilal Yılmaz Birinci Edanur Tarhan ise ikinci oldu.

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

Diyarbakır atıcılık milli takım antrenörü Abdurrahman Akgün, yaptığı açıklamada, Mersin'de büyük başarılar elde ettiklerini belirtti. 20 sporcuyla katıldıkları müsabakalarda önemli dereceler elde ettiklerini bildiren Akgün, şunları kaydetti: "Bir hafta süren müsabakalarda önce genç bayanlar havalı tüfek müsabakalarında birincilik, ardından da genç erkeklerde ikincilik kupasını aldık. Müsabakaların sonunda ise genç bayanlar 50 metre ateşli silahlar müsabakalarda takım birinciliğini ve genç erkekler de ise takım ikinciliğini elde ettik. Ferdi müsabakalarda Gülbahar Ayyıldız ve Şevket Bozkurt yıldızlar, Şehmuz Güzel ise genç erkekler 50 metre ateşli silahlar müsabakasında üçüncülük madalyasının sahibi oldu. Dereceye giren tüm sporcularımı kutluyorum."

DERECEYE GİREN SPORCULAR

BÜYÜK ERKEK 3X40 MÜSABAKASI FERDİ

ÖMER AKGÜN 1. OLDU YENI TÜRKİYE REKORU KIRDI.

GENÇ ERKEK 3X40 MÜSABAKASI FERDİ.

YILMAZ AKGÜN 2. OLDU

MEHMET GEZER 3. OLDU

GENÇ ERKEK 3X40 MÜSABAKASI TAKIM 2. OLDU.

YILMAZ AKGÜN

MEHMET GEZER

ŞEHMUS GÜZEL

GENÇ BAYANLAR 3X20 MÜSABAKASI FERDİ.

EZGİ HİLAL YILMAZ 1. OLDU

EDANUR TARHAN 2. OLDU

Kaynak: Spor Merkezi