Voleybol Takımı Finalde

Ünilig 2014-2015 voleybol sezonu tamamlandı. Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı kendi grubunu birinci olarak tamamlayarak Türkiye sıralamasında ilk 8’e girmeyi başardı.

Voleybol Takımı Finalde

 Karşılaşmaların ardından;  altı grup birincisi ile ikinci sırada yer alan takımlardan en iyi dereceye sahip iki takım final oynamaya hak kazandı. Ünilig Final Etabı 1-6 Mayıs 2015 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek. Final müsabakalarında Dicle Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Çorum Hiti Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi şampiyonluk için mücadele edecek.

>Erkek Voleybol Takımı Antrenör Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Suat Cerit, “Oynadığımız oyundan memnunuz ancak eksiklerimiz var, eksiklerimizi kapatmak için daha çok çalışacağız. Ünilig Türkiye ilk sekizine girmek önemli bir başarı ama biz Türkiye şampiyonu olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sporcularıma inanıyorum bu turnuvada şampiyon olacaklar. Diyarbakır’ın, Dicle Üniversitesi ve öğrencilerimizin bunu hak ettiklerini düşünüyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz