Görüş Bildir

Yeni Diyarbakırspor Sessiz Maçta Galibiyet Arıyor

Yeni Diyarbakırspor, cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta bugün kendi sahasında ligin iddialı takımlarından Sancaktepe Belediyespor’la karşılaşacak. Atatürk Stadı’nda 13.00’da başlayacak.

Yeni Diyarbakırspor Sessiz Maçta Galibiyet Arıyor
 Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta devre arasında yaptığı transferlerle ikinci yarıda çıkışa geçmeyi hedefleyen Yeni Diyarbakır spor, ikinci yarı maratonuna önemli bir maçla başlayacak. Kendisi gibi şampiyonluğu hedefleyen Sancaktepe Belediye spor’u bugün ağırlayacak olan Yeni Diyarbakır spor, 3 puan alıp hem önemli rakibini puan cetvelinde yakalamayı hem de ikinci yarıya yüksek moralle başlamayı planlıyor.

YENİ TRANSFERLER KADRODA Devre arasında 11 futbolcu ile yollarını ayırarak 8 yeni transfer yapan Yeni Diyarbakır spor’da sarı kart cezalısı Enis, sakatlıkları bulunan Ali ve Halil ile sakatlıktan çıkan ancak henüz oynamaya hazır olmayan Fahrettin bugünkü maçta forma giyemeyecek.

 Dardanelspor maçında yaşanan kötü tezahüratlardan dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Yeni Diyarbakır spor, yarınki maçı taraftar desteğinden yoksun şekilde oynayacak.

MAÇ BUGÜN SAAT 13.00’DA ATATÜRK STADYUMUNDA Taraftarların maç öncesinde stadın önüne gelerek takımı coşkulu şekilde karşılayıp moral vereceği öğrenildi.

 Atatürk Stadı’nda 13.00’da başlayacak karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemi Hasan Hüseyin Yıldırım.

FUTBOLCULARIN SİNEMA KEYFİ Yeni Diyarbakırspor’da hafta boyunca yapılan idmanlarda takımın yorgun düşmesi nedeniyle son iki idman hafif çalışmalarla geçiştirildi. Seyrantepe’deki son çalışmada teknik heyet eğlenceli çalışmalar ve bir süre de şut çalıştırdı.

Akşam ise takım halinde sinemaya giden Yeşil-Kırmızılılar,’Yusuf Yusuf’ adlı komedi filmi ile stres attı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi