Yeni Diyarın Kader Maçı Olacak

68 Yeni Aksarayspor’u 3-0 yenerek kötü gidişe son veren ve moral kazanan Yeni Diyarbakırspor, Çarşamba günü oynayacağı Dardanelspor maçını hedef belirleme maçı olarak değerlendiriyor. Seyrantepe’de oynanacak maç için taraftarlara destek çağrısı yapıldı.

Yeni Diyarın Kader Maçı Olacak
Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta Pazar günü kendi sahasında 68 Yeni Aksarayspor’u 3-0 gibi farklı bir skorla geçerek zirve yarışı için yeniden umutlanan Yeni Diyarbakırspor’da artık tek hedef Dardanelspor maçı. Tüm gözler Çarşamba günü Seyrantepe DİSKİSpor tesislerinde yapılacak Dardanelspor maçına çevrildi. Kobanê olayları nedeniyle ertelenen maçta kendisinin 1 puan önünde yer alan Çanakkale ekibini ağırlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takım,3 puan alıp hem rakibinin üzerine çıkmayı hem de 2.Lig’e doğrudan çıkma umutlarını ikinci yarıya taşımayı amaçlıyor. Hafta içi olmasına rağmen bu önemli maçta taraftarlardan destek bekleniyor.

TARAFTARLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS VAR

Ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başlayan Yeni Diyarbakırspor’da Çarşamba günü saat 13.00’da başlayacak maç için Seyrantepe’ye gelecek taraftarlara yönelik ücretsiz araçlar kaldırılacağı açıklandı. Otobüslerin saat 11.30’da Atatürk Stadı önünde kalkacağı ifade edildi. Taraftarlara otobüs tahsis etmek isteyen kurum ve kuruluşlar, STK’lar ve iş adamlarından da destek bekleniyor.

Dardanelspor maçından sonra 8 gün izin yapacak olan Yeni Diyarbakırspor’un, 2 Ocak’ta Antalya’da devre arası kamp çalışmalarına başlayacağı kaydedildi. Kamp 16 Ocak’ta sona erecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz