Yeni hoca Özşan

Yeni Diyarbakırspor’da Teknik direktörlük görevine Mesut Şeref Özşan getirildi. Özşan, şampiyonluk hedefine ulaşacak bir kadro oluşturacaklarını söyledi.

Yeni hoca Özşan
‘HOCAMIZIN ŞAMPİYONLUKLARI VAR’ Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı , teknik direktör Faruk Türk'ün görevinden ayrılmasının ardından yaptıkları görüşmeler sonucunda teknik direktör Mesut Şeref Özşan ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Hedeflerinin 2. lige yükselmek olduğunu, bu nedenle transfere büyük önem verdiklerini kaydeden İlhanlı, şöyle konuştu:"Teknik direktör Mesut Şeref Özşan'ın kariyerinde 7 şampiyonluk bulunuyor. Bu nedenle kendisini talep ettik ve anlaşmaya vardık. Onun da bizim gibi şampiyonluk hedefi var. Transfer konusunu da görüşmelerde ele aldık. Hocamızın transfer listesinde 2. Lig ve PTT 1. Ligi'nden önemli oyuncular yer alıyor. Transferde maddi açıdan hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Yeter ki Diyarbakırspor adını taşıyan ve yeşil-kırmızılı renklere sahip takımımız 2. Lig'e çıksın. Türkiye liglerinde borcu bulunmayan, imajı tertemiz olan bu kulüp geleceğe umutla bakıyor."

İlhanlı, kulübün adını Diyarbakırspor F.K. yapmak için çalışma başlattıklarını anımsatarak, "İlgili kurumlardan gelecek resmi cevabı bekliyoruz. Bize yasal olarak engel olmadığı söylendi. Onayın ardından yapılacak olağanüstü kongrede kulübün ismini değiştireceğiz" dedi.

‘EN İDEAL TRANSFERLERİ YAPACAĞIZ’ Hedefleri olan bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu belirten teknik direktör Mesut Şeref Özşan ise şampiyonluk hedefine ulaşacak bir kadro oluşturacaklarını kaydetti. Diyarbakır’daki futbol potansiyelini ve başarıya olan susamışlığı bildiğini ifade eden Özşan,”Diyarbakır önemli bir futbol şehri. Yeri her zaman üst liglerdir. Yeni Diyarbakırspor’un bunun için hedefleri var. Bu bana çok cazip geldi. Kendime her zaman güveniyorum fakat başarı sadece bizimle gelmez. Bunun için iyi kadro oluşturacağız. Laf olsun diye transfer yapmayacağız. Bu oyuncular kulübün hedeflerine uygun olacak. Diyarbakır halkı ismş ve renkleriyle bu kentin simgesi olan bu takıma sahip çıkmalı.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz