Görüş Bildir

Zirveye Göz Dikti!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, son iki lig maçından 6 puan alarak zirve yarışında yeniden iddialı hale geldi.

Zirveye Göz Dikti!

Fikstür gereği 8 günde iki lig maçına çıkacak olan 3.Lig 2.Grup ekibi Diyarbekirspor, bu serideki ilk iki sınavını kayıpsız geçerek zirve yarışında yeniden iddialı hale geldi. 4 gün içinde önce evinde Gaziosmanpaşa’yı 3-2 yenen Diyarbekirspor, önceki gün de deplasmanda Sancaktepe Belediyespor’u 2-0’la geçerek bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanma başarısını gösterdi.

Aynı zamanda ilk deplasman galibiyeti ve gollerine imza atan Yeşil-Kırmızılı takım,ortaya koyduğu olumlu performansla da gelecek için umut verdi.

ALTUNSOY ‘TAKIMIN KENDİNE OLAN GÜVENİ GELİŞTİ’

Teknik Direktör Namık Altunsoy, 4 günde alınan iki galibiyetin takıma özgüven kazandırdığına dikkat çekerek daha iyi duruma geleceklerini söyledi.

Altunsoy,”Ligdeki kötü gidişata son verdik. Kritik iki galibiyet aldık, takımın kendine olan güveni gelişti. Sancaktepe Belediyespor karşısında oyun hâkimiyeti bizdeydi. Maç boyunca rakibe pozisyon vermedik. Bu durum da en az kazanmak kadar önemliydi. Takım oyununu her geçen gün geliştiriyoruz. Tabi çok daha iyi olmamız lazım. Bu da daha fazla maç kazanmakla olacak. Bizi bu deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız onları mutlu etmek” dedi.

TUNÇ BEHRAM TAKIMIN İLACI OLDU

Cezasını tamamlayan Tunç Murat Behram, sezon başından beri gol sorunu yaşayan Diyarbekirspor’un ilacı oldu. 24 yaşındaki golcü futbolcu, önce Gaziosmanpaşa’ya biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atarak galibiyette pay sahibi oldu. Ardında da önceki gün deplasmanda Sancaktepe Belediyespor ağlarına 2 gol bırakarak galibiyeti getirdi. 34.dakikada ceza sahasına girmeden yerden nefis bir vuruşla topu ağlara yollayan Tunç,45.dakikada ise yaklaşık 25 metreden muhteşem bir gol attı. Son 2 maçta rakip ağları 4 kez havalandıran Tunç, takımın çıkışında önemli pay sahibi oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi