Zor günler geride kaldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, zor günleri geride bırakarak hak ettikleri yere geleceklerini söyledi.

Zor günler  geride kaldı
İlhanlı, yaptığı açıklamada, taraftarın beklentisini ve üzüntüsünü bildiklerini ancak kendilerinin de çok üzüldüğünü belirtti.

İlhanlı, futbolcu ve teknik heyetin bu işten ekmek kazandığını ve onların da başarılı olmak istediğini kaydetti. Takımlarının bu dönemi başarıyla atlatarak hak ettiği yere geleceğine inandığını belirten İlhanlı, şunları söyledi:

KİMSEYE MUHTAÇ OLMASIN "Bizim bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kimseden maddi beklentimiz yok. Sezon başında olduğu gibi devre arasında da transferde hiç bir fedakarlıktan kaçınmadık. Kulüplerin maddi sıkıntıları ortada. Bir çok kulüp transfer yasağı cezası almış ya da transfer yapacak maddi kaynak bulamazken biz kurum, belediye ve devlet desteği olmadan, reklam ve sponsorluk olmadan bu işi yapıyoruz. Buna rağmen Diyarbakırspor eskisi gibi kimseye muhtaç olmasın diye ne gerekiyorsa yapıyoruz."

Takımlarının başarılı olması ve halkımız mutlu olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten İlhanlı, "Taraftarlarımızdan isteğim takıma olan desteklerini ve inançlarını sürdürsünler. Güzel günler elbette gelecek. TFF'nin gelecek yıllar için belirlediği mali kriterlere uyan bir kulüp olmamız önemli avantaj. Bir de şampiyonluk gelirse gelecek yıllarda çok daha iyi yerlere geliriz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz