İki İmza Üç Ayrılık!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekırspor, iki futbolcuyu daha kadrosuna katarken, üç futbolcusuyla da ilişkilerini kesti.

İki İmza Üç Ayrılık!

Diyarbekirspor'da hareketlilik sürüyor. Kulüp dün iki futbolcuyla sözleşme imzalarken, mevcut futbolcularından üçüyle ilişkilerini kesti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Eyüpspor kalecisi Lokman Atakol ve Çatalcaspor'un forvet oyuncusu Alp Er Tunga ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

SÖZLEŞME İMZALADI

Bugüne kadar bir çok 2.Lig ve 3.Lig takımında oynayan kaleci Lokman'ın geçen sezon Eyüpspor’da şampiyonluk yaşadığı ifade edilen açıklamada, bir süredir anlaştığı Adana Demirspor'un kampında yer alan Lokman’nın,  Diyarbekirspor’la anlaşmasıyla ekipten ayrıldığı kaydedildi. Açıklamada, bir diğer transferleri 23 yaşındaki Alp Er Tunga'nın ise hava hakimiyeti ve rakip savunmalarını yıpratan özelliklere sahip olduğu belirtilerek, geçen sezon 3.Lig ekibi Çatalcaspor’da 7 gol kaydettiği hatırlatıldı.

YOLLARINI AYIRDI!

Buarada, teknik heyetin talebi üzerine 3 futbolcu ile çalışmama kararı alındığı bildirildi. Geçen sezon kadroda yer alan Halil Akhan ve Emre Bayram ile bu sezon transfer edilen Selçuk Aslan'dan kendilerine kulüp bulmalarının istendiği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Bu futbolcular Bolu Esentepe'de başlayacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına katılmayacak. Daha önce Uğur Durmuş ile de yolları ayırma kararı almıştık. Cizrespor'un talip olduğu Uğur Durmuş, istediğimiz parayı getirmesi halinde sözleşmesini karşılıklı anlaşma ile feshederek istediği takıma gidebilecek. Bu transfer için kulübümüzden nezaketen izin isteyen kardeş Cizrespor'a bu konuda olumlu yanıt verilmiştir."

Öte yandan Diyarbakır Deplasmanlı Amatör Ligi Takımlarından Hebun Alipınarspor'un kalecisi Berat Bilen’in teknik heyet tarafından beğenilerek, takımda kalmasının istendiği kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz