Görüş Bildir

İki maçta 6 puan!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor’da hedef dört günde 6 puan.

İki maçta 6 puan!

Son üç maçında iki yenilgi ve bir beraberlik alarak 8 puan kaybeden Diyarbakırspor, kendi sahasında dört günde yapacağı iki maçı kazanarak ligin ilk yarısını 29 puanla tamamlamak istiyor.

Pazar günü Atatürk Stadında 68 Yeni Aksarayspor'la ilk yarının son hafta maçında, 24 aralık çarşamba günü de Seyrantepe DİSKİ Spor tesislerinde Çanakkale Dardanelspor’la erteleme maçında kozlarını paylaşacak olan yeşil kırmızılı takım, 6 puan alarak zirve umutlarını ligin ikinci yarısına taşımak istiyor.

Diyarbakırspor Genel Menajeri İsmet Yılmaz, 4 günde yapacakları iki maçı kazanarak 2. Lig’e çıkma umutlarını ikinci yarıya taşımak istediklerini söyledi.

4 GÜNDE İKİ MAÇ YAPILACAK

Yılmaz, geçmişten elbette dersler çıkarmaları gerektiğini ancak futbolda geçmişle yaşanılmadığını belirtti.

Yılmaz, şöyle konuştu: "Biz önümüze bakacağız. 4 günde yapacağımız iki maçı kazanarak yeniden zirve yarışına dahil olmak istiyoruz. Bizim için zor ve önemli iki maç olacak. Öncelikle Pazar günü Yapacağımız 68 Yeni Aksarayspor maçını düşünüyoruz. Bu maçı kayıpsız geçtikten sonra Dardanelspor maçına odaklanacağız. Asla umutsuz değiliz. Futbolcu kardeşlerimin kalitesine güveniyorum. Bu iki maçı da futbolcularımızın inancı ve mücadelesi sayesinde kazanacağız. Taraftarlarımızdan bu zor süreçte destek bekliyoruz. Tribünleri doldurarak verecekleri destek bizi başarıya taşıyacaktır."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi