Android’de BBM çılgınlığı 100 milyondan fazla…

Aslında BlackBerry’nin anlık mesajlaşma uygulaması olan BBM (BlackBerry Messenger) Android İşletim sistemlerinde yani Play Store’a da başlamasından bu yana 100 milyondan fazla indirildi.

Android’de BBM çılgınlığı 100 milyondan fazla…

Bir zamanların vazgeçilmezi BlackBerry'nin anlık mesajlaşma uygulaması BlackBerry Messenger (BBM) tıpkı Whatsapp’a benziyor, ayrıca BBM önceden sadece BlackBerry’de varken, şimdi Google'ın Android platformundaki mağazasında, yani Play Store’da da 100 milyon indirilme barajını da geçti.

>Uzun süreden beri hiç yüzüne bile bakılmayan, eski başarısını da bir türlü yakalayamayan BlackBerry, bildiğiniz gibi geçen sene BBM uygulamasını iOS ve Android platformuna da taşıma kararı almıştı.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">BBM’in bu başarısı yine de WhatsApp gibi bir dev olan anlık mesajlaşma uygulamasıyla yarışamaz. Çünkü WhatsApp’ın tam 500 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı var ve bu sektörün tartışılmaz lideri.

Kaynak: Diyarbakır Söz