Görüş Bildir

Google'dan Apple'a şok suçlama

Evet, bilindiği gibi Apple ile Google arasında büyük rekabet tüm hızıyla sürüyor. Google ise Apple hakkında inanılmaz iddialar ortaya attı.

Google'dan Apple'a şok suçlama

MUHARREM ALTINDAĞ

Google, Apple’ın fiyatları haksız şekilde, durup dururken yükselttiğini savunan iddiasıyla teknoloji gündemini değiştirdi. Google’ın üst düzey ürün yöneticisinin Apple hakkında yapmış olduğu yorumlar Apple’ı kızdıracağa benziyor.

>YÜKSEK FİYAT                    

>Apple’ın politikasının yanlış olduğunu ve yüksek fiyatların haksız ve sorumsuzca olduğunu iddia eden Google’ın üst düzey ürün yöneticisi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

>"Bir milyardan fazla kullanıcı bizim ürünlerimizi kullanıyor ve ürünleri diledikleri gibi kişiselleştirebildiklerinin oldukça farkında. Üstüne üstlük kullanıcılarımız tüm servislerimize ücretsiz erişebiliyor, cihazlarımıza çok fazla para dökmeden de sahip olabiliyorlar"

>Google’ın üst düzey ürün yöneticisi Sundar Pichai servislerin ücretsiz olmasının şirketin bu hizmetlerden para kazanmadığı anlamına gelmeyeceğini de belirtti. Fakat Apple'ın yüksek fiyat uygulamasını da eleştirmeyi ihmal etmedi; “Her şeyin yüzlerce dolarlık fiyat etiketinde olması haksızlık ve sorumsuzluktur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi