HTC E serisiyle kaliteli ve ucuz olacak

Mobil teknoloji dünyasındaki rekabet giderek kızışıyor. Ünlü markalar birbiri ardına yeni modelleri piyasaya sürerken Türkiye pazarında geri planda kalan HTC de atağa geçerek 2 yeni model akıllı telefon duyurdu.

HTC E serisiyle kaliteli ve ucuz olacak

HTC, rakipleriyle rekabette kalitesini çok da değiştirmeden fiyatta düzeltme yapma adına plastik kasa kullanmayı tercih edecek gibi görünüyor. E serisiyle devam edecek olan firma plastik kasayla piyasaya daha ucuz ürün sunma hedefinde.

Gelen son bilgilere göre HTC’nin sunacağı iki yeni model olan One E9 ve One E9 Plus özellikleri ile de dikkat çekmeyi başardı. Full HD bir ekrana sahip olan One E9, 13 megapiksellik bir ana kameraya sahip olacak. Henüz ekran boyutu hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da diğer cihazın Plus olarak nitelendirilmesinden yola çıkarsak 5 İnç boyutlarında bir akıllı telefonla karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.

HTC One E9 Plus ise One E9’a göre biraz daha büyük bir ekranla yani 5.5 İnç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Performans konusunda ise MediaTek’in sekiz çekirdekli işlemcisini kullanacak olan One E9 Plus, kamera konusunda oldukça iddialı bir megapiksel değeri ile 20 megapiksellik ana kameraya sahip olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz