Karşınızda Dünyanın En Güvenli Telefonu

Gün geçmiyor ki yeni bir akıllı telefon çıkmasın. İşte size yeni bir akıllı telefon daha, ama bu kez ne hız ne şarj dayanıklılığı ne kamerası ön planda değil. Bu kez ön planda olan özelliği güvenlik…

Karşınızda Dünyanın En Güvenli Telefonu

 >MUHARREM ALTINDAĞ

>Evet, işte akıllı telefon piyasasına yeni adım adan bir şirket daha, önceden hepimizin bildiği gibi akıllı telefon üreten dev teknoloji şirketleri, hep ince, hızlı, kamera çözünürlüğü yüksek yarışındalar. Ancak unuttukları bir şey daha vardı o da en güvenilir telefon.

>Sabah’ın haberine göre; Görünüşe bakılırsa dev teknoloji firmaları artık en güvenilir akıllı telefon yarışına girişecek. Silent Circle adlı teknoloji şirketi de dünyanın en güvenilir akıllı telefonunu üretecek. Ve 3060 mAh kapasiteli pili bünyesinde barındırıyor.

>BLACKPHONE 2                         

>Blackphone 2’de işletim sistemi tabii ki Android altyapısıyla donanmış ve Private Os 1.1 işletim sistemine sahip.

>Kendina has özel uygulama store bulunan “Dünyanın en güvenilir akıllı telefonuyum” iddiasıyla tanıtılan bu akıllı telefonda güvenlik ve gizlilik üzerine kurulu bir tatbikat store da mevcut.

>PEKİ, NE KADAR?

>Birkaç aya kadar satışa hazır hale gelmesini öngördüğümüz “Dünyanın en akıllı telefonu”nun satış fiyatı ise şaşırtıcı. 629 USD. Evet, yanlış okumadınız sadece 629 USD fiyat etiketiyle vitrinlerde kendine yer bulacak.

>

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler