Görüş Bildir

Karşınızda Samsung Galaxy S6

Samsung’dan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yeni tanıtımını 1 Mart Pazar günü yapacağını duyurdu. Samsung’un yeni Amiral Gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge müjdesi.

Karşınızda Samsung Galaxy S6

MWC 2015 etkinlik kapsamında Samsung tarafından canlı olarak YouTube üzerinden yayınlanacak tanıtım Türkiye saati ile 19:30′da yapılacak.

>Galaxy S6’da akıl almaz özellikler var. Bu Telefona takılan flash bellek sayesinde kendinden önceki telefonlara oranla 2.7 kat gibi çok hızlı bir şekilde veri okuma-yazma işlemi gerçekleştirebilen bir ultra hızlı dâhili bellek geliştirilmiş.

>DEPOLAMA

>Samsung’un kullandığı bu flash bellek aslında ilk değil, eMMC denilen teknoloji sayesinde akıllı telefonlara ve tabletlere bütünleşik dahili hafıza kartı ile mobil cihazların dahili depolama hafızaları yüksek kapasitelere çıkabiliyor.

>AMİRAL GEMİSİ

>Standart olarak eMMC desteği 2.0 ile kullanılıyorken, Samsung amiral gemisi niteliğindeki Galaxy S6 için bu eMMC desteğini 5.0 seviyesine çıkartmış ve 2.7 kat daha hızlı veri okuma -yazma olanağı sağlamış oldu. Telefonlara ve tabletlere bütünleşik eMMC 16, 32, 64, 128 GB ile sunuluyorken, Samsung akıllı telefonu Galaxy S6 için kaç GB dahili depolama sunacağı bilgisi henüz netlik kazanmamış.  >Samsung’un yeni Amiral Gemisi Galaxy S6’nın net fotoğrafı ise internete düştü. Söz konusu görsel, Güney Kore merkezli şirketin bu modelin 3 köşeli bir ekrana sahip olacağı iddialarını doğrulamış oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi