Görüş Bildir

LG G4 muhteşem özellikleri!

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin heyecanla beklenen amiral gemisi telefonu G4, New York, Seul, Londra, Singapur, Paris ve İstanbul'da ilk kez tanıtıldı.

LG G4 muhteşem özellikleri!

LG G4 sahnede! Hızlı, yetenekli kamera ve daha güçlü işlemci ile karşımıza çıkan LG G4, deri kılıfı renkli tasarımıyla İstanbul dahil 6 şehirde ilk kez sahneye çıktı.

GÜÇLÜ İŞLEMCİ

5.5 ekranı ve Snapdragon 808 güçlü işlemcisiyle karşımıza çıkan LG G4, açılabilen plastik ve deri kılıflı arka kapaklarıyla geliyor. 32 GB depolama alanı ve Micro SD kart girişiyle depolama alanı artırılıyor.

Webrazzi’nin haberine göre: Her cihazdan paylaşabileceği Google Drive üzerinden 100 GB ücretsiz depolama alanı sunuluyor. 8 MP ön, 16 MP arka kameraya sahip LG G4, 29 Nisan'da dünyada 180 operatör tarafından satışa sunuluyor.

3000 mAh’lik Çıkarılabilir Pil, MicroSD girişi ve Google Drive hediyesi

LG G4, genel olarak diğer lokomotif modellerine muhalif özelliklere sahip. Tasarımda da ortaya konulmaya çalışılan bu farklılıklardan en önemlisi LG G4’ün çıkarılabilir bir pile (bataryaya) sahip olması ve arttırılabilir hafızaya sahip olması. 32GB boyutundaki hafıza microSD yuvasıyla kolayca yükseltilebiliyor.

Diğer yandan LG, Google Drive’da 2 yıllığına 100 GB alanı ücretsiz olarak kullanmanızı sağlıyor.

Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle gelen LG G4, 155 gram ağırlığında ve 148.9 x 76.1 x 6.3 – 9.8 mm boyutlarında. G4, ağ ve özelliklerinde bekleneni veriyor üst sınırları (LTE, NFC, Bluetooth 4.1LE) kullanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi