Görüş Bildir

OnePlus X görücüye çıkıyor! İşte fiyatı…

Söz konusu modeli zaten bir süredir gündeme OnePlus Mini ismiyle getirmiştik. Ancak modelin adının OnePlus X olacağı ortaya çıktı. Yeni model bu yıl içerisinde yılbaşından önce satışa çıkacak. Weibo üzerinden ortaya çıkan bilgilere göre OnePlus X’in teknik özellikleri ile oldukça iddialı

OnePlus X görücüye çıkıyor! İşte fiyatı…

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

OnePlus X modelinde 5 inç büyüklüğünde 1080p (1920×1080) çözünürlük sunan bir ekran kullanılacak. Ekranın keskinlik değeri 441 ppi olacak. Ekranın altında ise MediaTek MT6795 yongası yer alacak. Bu yonga, beraberinde 8 çekirdekli 64-bit ve 2.2 GHz hıza sahip bir işlemciyle geliyor. Bu işlemciye 700 MHz hızda çalışan PowerVR G6200 GPU (grafik işlem birimi) eşlik ediyor. 2 GB LRDDR3 RAM ile donatılacak telefonda 32 GB depolama alanı başlangıç olarak sunulacak.

Cihaz kamera konusunda oldukça iddialı. 13 MP çözünürlüğündeki kamerada Sony’nin başarılı IMX258 sensörü kullanılacak. Bu sensör f/2.0 diyafram açıklığına sahip ve 4K video çekme desteği sunuyor. Ön tarafta ise 5 MP çözünürlüğündeki öz çekim kamerası dikkat çekecek. Cihazda 3000-3100 mAh batarya kullanılması bekleniyor. Android sürümü konusunda ise henüz bir kesinlik yok. Android 5.1 Lollipop veya Android 6.0 Marshmallow kullanılabilir.

FİYATI 249 DOLAR

USB-C ve NFC gibi teknolojiler ise büyük ihtimalle olacak.OnePlus X modelinin tüm bu özelliklerle birlikte 249 Dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa çıkması bekleniyor.

Kaynak: CNN Türk

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi