Görüş Bildir

Samsung Galaxy S6’nın bellek problemi

Samsung Galaxy S6’nın Edge modeli akıllı telefon pazarının en iyilerinden, ama en mükemmel değil.

Samsung Galaxy S6’nın bellek problemi

Pazara sürülmesinden yaklaşık bir ay kadar sonra kullanıcılar Galaxy S6 serisiyle ilgili birtakım sorunlar belirledi.

Koreli teknoloji devi Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için varolan bellek sorununu kabullendi, ancak görünüşe göre kullanıcılar yalnızca bellek sorunuyla karşı karşıya değil. Piyasaya sürüldükten yaklaşık bir ay kadar sonra kullanıcılar Galaxy S6 serisinde birtakım problemlerle karşı karşıya kaldılar.

Kullanıcı bildirimlerine göre cihazın Wi-Fi, pil ömrü ve bluetooth sorunları da bulunuyor.

SAMSUNG GALAXY S6 PROBLEMLERİ

Her yeni akıllı telefon daha doğrusu yeni bir teknolojik cihaz beraberinde bir takım sorunları da getiriyor. Hal böyle olunca da teknoloji devlerinin yapması gereken testleri milyonlarca kişi birden test etmiş oluyor.  Geçtiğimiz ay içinde Galaxy S6 Edge modeli için pil ömrü şikayetleri gelmişti. Konuyla ilgili Samsung geçtiğimiz hafta bu problemi doğruladı.

Galaxy S6 Edge’nin tek sorunu yalnızca pil değil ne yazıkki. Kullanıcıları neredeyse çıldırtan wi-fi ve bluetooth da var. Galaxy S6 Edge’i aracınızın bluetooth’una bağladığınızda cihazın ekranı dönmüyor ve sinyal problemi yaşıyor. Kullanıcılar bu sorunları Samsung forumlarında dile getirirken, Samsung da yeni bir güncellemeyle bu tür sorunların giderileceğini açıkladı.

Bu arada eğer Samsung Galaxy S6 ya da S6 Edge modeli kullanıyorsanız ve telefonda bir yavaşlama hissettiyseniz cihazınızın bellek problemi olabilir… Ki bu problemi Samsung İngiltere Facebook sayfasından da doğruladı ve sorunu çözmek için güncelleme yapılacağını duyurdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi