Görüş Bildir

Sony PS4 20 milyonu devirdi

Teknoloji devi Sony, PS4 konsolunun 20 milyon satış rakamını devirdiğini belirtti. Sony, Play Station 4’ün en hızlı satış rekoru kıran oyun konsolu olduğunu da söyledi.

Sony PS4 20 milyonu devirdi

MUHARREM ALTINDAĞ

Teknoloji devi Sony’nin 2013 yılının Kasım ayında piyasada satışa sunduğu yeni oyun konsolu PS4'ün 20 milyon satış rakamı barajını aştığını belirterek, 1 Mart 2014 günü itibariyle 20.2 milyon satış adedine ulaşan konsol, teknoloji devi Sony'nin en hızlı satış rekoru kıran oyun konsolu olma unvanını da kazanmış oldu.

>ESKİ VERSİYON KALMADI

>Teknoloji devi Sony’nin yeni nesil oyun konsolu Play Station 4, 1,5 yıldan çok daha kısa bir süreçte eski versiyonları geride bırakması büyük bir başarı olarak nitelendirildi. 

>Teknoloji devi Sony’nin yeni nesil oyun konsolu Play Station 4'ün kazanmış olduğu başarıyla en büyük rakibi Microsoft Xbox One ve Nintende Wii U konsollarını da devirmiş oldu.

>Wall Street Journal'da yer alan habere göre, Wii U konsolu 2012 Kasım ile 2014 Aralık ayları arasında 9.2 milyon satış adedine ulaştı. PS4 ile aynı zamanda piyasaya sürülen Xbox One ise 2014 Kasım Ayı sonuna kadar 10 milyon satış adedine ulaşmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi