Görüş Bildir

Teknoloji devi Black Berry açıkladı: Android tutmazsa battık!

Black Berry’nin resmen doğruladığı Priv için sızıntılar devam ediyor. BlackBerry Priv özellikleri kadar firmanın kurtarıcı ürünüde olacak.Artık viral bir reklam halini alan bu sızıntılar tüm teknoloji devlerinde yaşanıyor.

Teknoloji devi Black Berry açıkladı: Android tutmazsa battık!

Kanada merkezli BlackBerry’nin zor günler geçirdiği herkesin malumu.Bu günleri geride bırakmak için uzun bir süredir çalışmalarını sürdürenBlackBerry hala bu kötü gidişe dur diyebilmiş değil. Kasım ayında raflardayerini alması beklenen BlackBerry Priv için dün bazı aksesuarlar sergilenmişti.Bugünde sürgülü BalckBerry modelinin görüntüleri gün yüzüne çıktı. Son birkaçyıldır BlackBerry’de işlerin pek iyi gitmediği yönünde haberler geliyor, hattaBlackBerry’nin iflasa sürüklendiği bile iddia ediliyordu.

Son birkaç yıldır BlackBerry’de işlerin pek iyi gitmediğiyönünde haberler geliyor, hatta BlackBerry’nin iflasa sürüklendiği bile iddiaediliyordu.Konuyla ilgili en kesin bilgi şirketin CEO’suJohn Chen’den geldi.BlackBerry’nin geleceğiyle ilgili olarak Code Mobile konferansında konuşanChen, telefon satışları bir yıl içerisinde beklenen düzeyde kar getirmediğitakdirde şirketin akıllı telefon pazarından çekilebileceğini belirtti. Birdiğer yandan özellikle Amerika’da BlackBerry’e halen ilgi olduğuna dikkat çekenJohn Chen, diğer telefonlarda bulunmayan üst seviye güvenlik özelliklerininBlackBerry telefonlarda bulunduğunu ve bu nedenle de cihazların ilgi gördüğünüifade etti. Kanadalı şirket şu sıralar BlackBerry Priv adı verilen Androidtabanlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Kızaklı klavyesi veBlackBerry’nin kendine has arayüzüyle öne çıkan cihazın şirketin sonkozlarından biri olduğu düşünülüyor. Bu telefonun şirkette işlerin yeniden rayınagirmesini sağlayıp sağlamayacağını ise zaman gösterecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi