Turkcell ‘Akıllı Depo’sunu genişletti

Akıllı telefon kullanıcılarına, fotoğraf ve videolarını saklayabilmeleri için ek depolama hizmeti sunan Turkcell, bu hizmetin kapasitesini 10 kat arttırma kararı aldı.

Turkcell ‘Akıllı Depo’sunu genişletti

Arayüzünü geliştirerek otomatik yedekleme özelliği de ekleyen Turkcell, Akıllı Depo'nun kapasitesini 10 kat artırdı.

Tüm akıllı telefon kullanıcılarının fotoğraf, video ve müziklerinden önemli dosyalarına kadar tüm bilgilerini güvenle saklayabilecekleri Akıllı Depo servisinin ücretli paketlerdeki kapasitelerini 10 kat artırdı. Bu sayede Turkcell Akıllı Depo uygulamasını kullanarak fotoğraf, video ve dosyalarını yedekleyenlerin akıllı telefonlarındaki saklama alanı dolmuyor.

Mobil cihazların sınırlı saklama kapasitesini Akıllı Depo mobil uygulaması ile ek hafıza sağlayan Turkcell, aylık 3.90 TL’lik paketin saklama alanını 5 GB’tan 50 GB’a, aylık 9.90 TL’ye alınabilen 50 GB’lik paketinin kapasitesini 50 GB’tan 500 GB’a, aylık 19.90 TL’ye alınabilen 250 GB’lık paketin saklama kapasitesi ise 2.5 TB’a yükseltti.

Dileyen tüm iOS ve Android kullanıcıları Akıllı Depo uygulamasını mobil uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirebiliyor. Tüm kullanıcılarına ücretsiz 1 GB’lık saklama alanı sunan Akıllı Depo’da, Turkcell Platinum müşterileri ve Turkcell T60 alanlar ise 500 GB saklama alanına kavuşuyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz