WhatsApp'ın korkutan gelişimi!

800 milyondan fazla kullanıcıya sahip popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı kitlesini artırmak için uygulama üzerinde yepyeni özellikler getirmeye devam ediyor. Şimdi de beğen ve okunmadı düğmesini devreye alıyor.

WhatsApp'ın korkutan gelişimi!

Sosyal medya dünyasının lideri Facebook tarafından satın alındıktan sonra WhatsApp'taki yenilikler bitmiyor. WhatsApp beğen ve okunmadı özelliğiyle varolan kullanıcı sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

BEĞEN TUŞUNUN GÖREVİ?

Facebook’un şimdi de WhatsApp için yeni bir planı olduğu çıktı. Söylenenlere göre Facebook’ta yer alan “Beğen” tuşu çok yakında WhatsApp’a da gelecek. WhatsApp beğen tuşu birçok kullanıcının mesajlaşma deneyimini daha da güzelleştirecek. WhatsApp beğen tuşu, bir olayı onaylama yerine kullanılacak.

Bildiğiniz gibi WhatsApp mavi tik özelliği, gelen mesajları okuyup okumadığınızı mesajı gönderen kişiye iletiyor. Cevap yazmadığınız durumda bu mavi tik büyük sorunlara neden olabiliyor. Eğer işiniz var ve mesaj atamayacak durumdaysanız WhatsApp beğen tuşu özelliği ile aynı Facebook’ta olduğu gibi “THUMBS UP” işareti gönderebileceksiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz