Görüş Bildir

Windows 10 için yeni web sitesi yayınlandı

Microsoft'un heyecanla beklenen yeni nesil işletim sistemi Windows 10'un yarın indirilmeye hazır olacak. Ancak ondan önce şirket Windows 10 için hazırladığı yeni web sitesini yayınladı.

Windows 10 için yeni web sitesi yayınlandı

Teknoloji devi Microsoft şimdiye kadar geliştirdiği işletim sistemleri içinde en çok önem verdiği Windows 10 için sayılı dakikalar kaldı. Önceden rezervasyon yaptıran Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarına aşama aşama sunulacak olan işletim sisteminin tanıtımı için özel bir web sayfası hazırlandı.

Microsoft'un Windows 10 için hazırladığı yeni sayfaya http://blogs.windows.com/launch adresinden ulaşılabiliyor. Sayfada Windows 10'u heyecanla bekleyen kullanıcıların tweet'lerini etkileşimli bir harita üzerinde görebiliyorsunuz. Biraz daha aşağı kaydırdığınızda ise Microsoft çalışanlarının fotoğraflarını ve Microsoft'un Windows 10 çalışmalarıyla ilgili anlarını görüyorsunuz.

Microsoft'un biz kullanıcılardan istediği ise #UpgradeYourWorld hashtag'ini kullanarak Windows 10'la ilgili duygularımızı paylaşmamız. Sayfanın geri kalanında "Windows 10'a geçmek için 10 neden" sıralanıyor. Bu nedenlerin her birine tıklayarak işlevle ilgili açıklamalara ulaşılabiliyor.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi