Görüş Bildir

15 yaşındaki Didem’den hala haber yok

Ülkemizdeki kayıp haberleri arttı. Neredeyse 7 bölgemizden de sürekli kayıp haberleri alıyoruz. İki ay önce de markete gidiyorum diye evden çıkan genç kızdan haber alınamıyor. Hem de henüz 15 yaşında gencecik, daha hayatının çeyreğini bile yaşayamamış olan Didem’den hala haber yok.

15 yaşındaki Didem’den hala haber yok

 Çanakkale’de Çan ilçesinde iki aydır Didem adlı 15 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor. Aile perişan, üzgün, tedirgin, endişeli. Kızlarının kaçırıldıklarını bile düşünüyorlar. Evden market alışverişi için ayrılan sonrasında bir daha dönmeyen 15 yaşındaki Lise Öğrencisi olan Didem Çakmak, iki aydır yapılan tüm araştırmalara rağmen bulunmadı. Aile perişan bir halde iken kızlarının kaçırıldığını da düşünen Baba Şakir Çakmak ise “Ben kızımı isterim” diye haykırdı.

>MARKETE GİTMİŞTİ?                        

>2 Şubat 2015 günüydü, Çanakkale’de Meslek Lisesi öğrencisi olan 15 yaşındaki Didem Çakmak, evin ihtiyaçlarını gidermek için markete gitmişti. Bir süre sonra kızının dönmediğini fark ederek her anne gibi merak ve şüpheye düşen Anne Zeynep Çakmak durumu kocasını arayarak anlattı. O gün gerçekleştirilen tüm aramalara rağmen Dideme ulaşılamayınca Aile Polis, Jandarmaya kızlarının kayıp olduğunu söyleyerek başvuruda bulundu.

>“KIZIMI KAÇIRDILAR”

>Olayın ertesi günü Baba Şakir Çakmak’ın iddiasına göre E.K. adlı bir şahıs aileye telefonla ulaşıp şikayetlerinden vazgeçmeleri konusunda baskı yapmış. Baba Şakir Çakmak “Kaçıran kişinin yakınları kızımın yaşını büyütmemi istedi ve sonra bana göstereceklerini söyledi. Bu yaşananları da Jandarmaya ve Polise anlattım. Aradan iki ay geçti kızım hala ortalıkta yok. Hayatından endişe duyuyoruz. Ben kızımı istiyorum” diye haykırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi