Adana'da Direk Faciası: 2 ölü, 2 yaralı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Necati Ünal ve İsmail Çekin hayatını kaybederken, aynı araçtaki 2 kişi de yaralandı.

Adana'da Direk Faciası: 2 ölü, 2 yaralı

Kaza, saat 02.00 sıralarında Kelemeti Mahallesi Eski Adana Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 38 yaşındaki Necati Ünal'ın yönetimindeki 80 AN 085 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi, hurdaya dönen otomobilde sıkışan yaralıları yaklaşık 1 saatlik çalışmanın sonunda çıkartabildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Necati Ünal'ın öldüğü belirlendi. Kazada ağır yaralanan İsmail Çekin (41), Osman Çiçek (36), ve Lütfü Kuzucu (35) ise ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancakİsmail Çekin, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Çiçek ve Kuzucu'nun ise hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz