Görüş Bildir

Alacak Kavgası Kanlı Bitti: 2 ölü, 3 yaralı

Uşak'ta alacak ve verecek meselesinde anlaşamayan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti,ikisi ağır 3 kişi yaralandı.

Alacak Kavgası Kanlı Bitti: 2 ölü, 3 yaralı

DHA'nın Haberine Göre; Bugün saat 14.30 sıralarında Okan Bürcü, Kudret Bürcü, Tevfik Bürcü ve Şengül Bürcü, Dikilitaş Mahallesi 5'inci Yağmur Sokak'tabulunan Sultan Güler'in (55) evine misafirliğe gitti. Sohbet ettikleri sırada M.E. (33), eşinden boşanan annesi D.Ş. (64) ve babası H.E. (68) de Güler'in evine geldi. Güler'e misafir olan her iki ailenin fertleri arasında, borç- alacak konusu nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre tartışmanın şiddetlenmesi üzerine üzerine M.E., belindeki tabancasını çıkartıp, kurşun yağdırdıktan sonra anne ve babasıyla evden kaçtı.
Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Tevfik Bürcü ve Şengül Bürcü olay yerinde yaşamını yitirirken, Okan Bürcü, Kudret Bürcü ile bacağından vurulan evsahibi Sultan Güler hastaneye kaldırıldı. Okan Bürcü ve Kudret Bürcü Uşak Devlet Hastanesi, Sultan Güler ise Medical Park Uşak Hastanesi'nde tedaviye alındı. Okan Bürcü ve Kudret Bürcü'nün durumlarının ağır olduğu, hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.
TABANCA İLE YAKALANDILAR
Mahallede geniş güvenlik önlemi alan polis, şüpheli M.E. ve annesi D.Ş.'yi de suç aleti tabanca ile yakaladı.Baba H.E.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Polisin ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Tevfik ve Şengül Bürcü'nün cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi