Görüş Bildir

Arkadaşını ölüme terk edip kaçtı

Edirne’de bir haftadır kayıp olan 28 yaşındaki Furkan Kıncılar, arkadaşının evinde ölü bulundu.Yapılan incelemede 8 gün önce öldüğü belirlenen Kıncılar'ı,birlikte uyuşturucu kullandıktan sonra komaya girdiğini gören arkadaşı İrfan Atasoy’un bırakıp kaçtığı ortaya çıktı.

Arkadaşını ölüme terk edip kaçtı

Gözaltına alınan Atasoy, sabah eroin aldıktan sonra komaya giren arkadaşını akşam gelip kontrol ettiğinde öldüğünü anlayıp kaçtığını itiraf etti.
Edirne’de evli olan 28 yaşındaki Furkan Kıncılar’ın geçen 18 Nisan günü kitap sattıkları işyerinden çıktıktan sonra bir daha evine dönmemesi üzerine eşi ve babası Mustafa Kıncılar, polise kayıp ihbarında bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, son görüştüğü arkadaşlarından yola çıkarak Furkan Kıncılar’ın İrfan Atasoy ile birlikte kaldığını tespit etti. Atasoy’un kaldığı Medrese Ali Bey Mahallesi Ayşekadın Camii sokak üzerindeki eve giden polis ekibi, kapının açılmaması ve içeriden gelen ağır koku üzerine, kapıyı kırıp içeri girdiğinde Furkan Kıncılar’ın cesediyle karşılaştı.

8 GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ

Savcılık ve polisin incelemesinin ardından Furkan Kıncılar’ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evde yapılan aramada ise bir miktar eroin kalıntısı ve enjektör bulundu. Ayrıca ilk incelemede Kıncılar’ın yüksek dozda eroin kullandığı için hayatını kaybettiği belirlendi.

ARKADAŞINI ÖLÜME TERK ETMİŞ

Soruşturma kapsamında evin ahibiİrfan Atasoy dün akşam saatlerinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Atasoy, olay sabahı birlikte enjektör ile eroin aldıklarını daha sonra Furkan’ın komaya girdiğini söyledi. Korktuğu için arkadaşını evde bırakıp kaçtığını anlatan Atasoy, "Akşam tekrar eve gelip kontrol ettiğimde ölmüştü. Ben de korktuğum için kapıyı üzerine kilitleyip kaçtım. Kimseye de bir şey söyleyemedim" dedi.
Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan İrfan Atasoy, arkadaşını ölüm terk edip kaçtığı gerekçesi ve ‘taksirle ölüme sebebiyet vermek’ iddiasıyla elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi.

BABASI UYUŞTURUCUDAN KURTARAMADI

Edirne’de kitapçılık yapan Mustafa Kıncılar’ın uyuşturucu kullanan oğlunu kurtarmak için çok müdahale ettiği belirtildi.
Furkan Kıncılar’ın 8 ay önce İstanbul Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’nde (AMATEM) uyuşturucu tedavisi görerek yeniden Edirne’ye döndüğü ve 3 ay önce yeniden uyuşturucuya başladığı kaydedildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi