Başkentte Patlama: 5 yaralı var

Başkentimiz Ankara’daki Polatlı ilçesinde bir evde doğalgaz patlaması yaşandı. Patlama sonrası 5 kişinin yaralandığı ve çok sayıda maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Başkentte Patlama: 5 yaralı var

>Başkentin Polatlı İlçesi Cumhuriyet Mahallesindeki Selçuk Caddesinde bir apartman dairesinde doğalgaz patlaması yaşandı. Yaşanan patlama sonrası 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

>Ajanslarda geçen habere göre; Patlama sonrası derhal patlamanın yaşandığı muhite giden 112 Acil Ekibi yaralıları Devlet Hastanesine götürdü. Yeni bir patlama daha endişesi nedeniyle caddenin çevresinde güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarılırken, patlamada 3 bina hasar görmüş oldu. Öte yandan Polatlı Kaymakamı da Belediye Başkanı da patlamanın yaşandığı bölgeye giderek incelemelerde bulundular.

>Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise burada bir açıklama yaparak; patlamanın yaşandığı apartman dairesinde doğalgaz şebekesinde kaçak meydana geldiği için ekipler tarafından mühürlendiğini belirtti. Başkan, "Fakat mühür sökülmek suretiyle yine doğalgaz kullanılmaya başlanmış" şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz