Görüş Bildir

Boşandığı eşini ve baldızını tüfekle yaraladı

Adana'da 35 yaşındaki Nedim Erdağ, çocuk yüzünden tartıştığı eski baldızı 22 yaşındaki Merve Nur Kuru'ya pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar Kuru'nun kalçasına,boşandığı eşi33 yaşındaki Ayşe Ürtegen'in de koluna isabet ederek yaraladı.

Boşandığı eşini ve baldızını tüfekle yaraladı

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Sinanpaşa Mahallesi'nde oturan Ayşe Ürtegen ile Nedim Erdağ, 10 yıl önce evlendi. Yağmur adını verdikleribir kızları dünyaya gelen çift bir yıl sonra şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandı. Ürtegen de ailesinin yanına yerleşti. Çocuklarının babasız büyümesini istemeyen Ayşe Ürtegen, ayrıldıktan bir sene sonra eşi Nedim Erdağ ile barıştı. Nikahsız yaşamaya başlayan çiftin ikinci kızları İrem dünyaya geldi.
ÇOCUKLARIN VELAYETİ NEDENİYLE ANLAŞMAZLIK
Eşi ile yeniden kavga etmeye başlayan Ayşe Ürtegen, kızlarını alıp Sinanpaşa Mahallesi 2465 Sokak'taki baba evine döndü. Kızlarının velayetini almak için dava açan Nedim Erdağ ile eski eşinin ailesinin arasında da bu nedenle tartışma yaşanmaya başladı. Ayşe Ürtegen,kendisini rahatsız ettiği iddiası ile eski eşini polise şikayet etti. Nedim Erdağ hakkında iki kez soruşturma açıldı ve 2 ay da hapis yattı.
Nedim Erdağ, bugün öğle saatlerinde kızları Yağmur ve İrem'i görmek için eski eşinin oturduğu eve gitti. İddiaya göre Nedim Erdağ, eski baldızı Merve Nur Kuru ile çocuk nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine hafif ticari aracının içindeki pompalı tüfeği çıkaran Erdağ, Kuru'ya ateş etti. Erdağ'ın silahından çıkan saçmalar, Merve Nur Kuru'nun kalçasına, eski eşi Ayşe Ürtegen'in ise sol koluna isabet etti. Yaralı kadınlar ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
Olay yerinden kaçan Nedim Erdağ, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Araştırma Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Yaralı kardeşlerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi