Görüş Bildir

Çekyat içinde sakladığı altınlar, güpegündüz çalındı

Çekyat içinde sakladığı altınlar, güpegündüz çalındı

Çekyat içinde sakladığı altınlar, güpegündüz çalındı

Çanakkale'de oturan Fahrettin Tunca, Ferdane Akarsu ve köyde oturan Cemile Şahin, altınlarını saklaması için Bayramiç'e 20 kilometre mesafedeki dağ köyü Gökçeiçi'nde yaşayan anneleri Firdevs Tunca'ya verdi. Anne Tunca, kendisine emanet edilen toplam 4 bilezik, 110 çeyrek altın ve 2 takı setini, 12 haneli köydeki evinde çekyatın içine sakladı. Geçenpazar öğle saatlerinde Firdevs Tunca, eşi Faik Tunca'nın namaz için camiye gitmesi üzerine, kendisi de aynı köyde yaşayan kızına ziyarete gitti. Yarım saat sonra evine dönen Firdevs Tunca, evin önünde tanımadığı bir kişiyle karşılaştı. Ardından evine giren yaşlı kadın, odadaki eşyaların dağınık olduğunu görünce aklına altınlar geldi. Çekyeti kaldırıp içine baktığında ise altınların görüp, durumu bu sırada namazdan dönen eşine anlattı

HIRSIZ TABANCASININ ŞARJÖRÜNÜ DÜŞÜRMÜŞ

Tunca Çifti jandarmaya haber verdi.Köye gelen jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Evde yapılan incelemede, hırsızın evin arka camından kaçarken tabancasını şarjörünü düşürdüğü anlaşıldı. Görgü tanıkları, hırsız ya da hırsızların köye geldikleri motosikletle kaçtıklarını ileri sürdü.

Çocuklarının emaneti olan altınlarının çalınması nedeniyle üzüntü yaşayan Firdevs Tunca, "Altınlar benim olsa gam yemem. Çocuklarımın altınlarına sahip çıkamadım" diyerek, gözyaşı döktü.
Jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi